Allergeninformation Kan innehålla spannmål som innehåller gluten (VETE), skaldjur, ägg, fisk, sojabönor, selleri, senap förvaringsinstruktioner förvara svalt och torrt Lös upp 5 g fondpulver i 250 ml kokande vatten...
Ingredienser: Röd Sichuanpeppar
Näringsvärde per 100g
Energi
1520kJ/362kcal
Protein
3,5g
Fett
5,2g
Mättat Fett
0g
Kolhydrater
74,6g
Varav sockerarter
0g
Salt
0g
Allergeninformation Kan innehålla spannmål som innehåller gluten (VETE), skaldjur, ägg, fisk, sojabönor, selleri, senap förvaringsinstruktioner förvara svalt och torrt Lös upp 5 g fondpulver i 250 ml kokande vatten...
Dipping fruit salt, även känt som "Muối Chấm Hoa Quả" på vietnamesiska, är en krydda speciellt framtagen för att förhöja smaken av frukt, särskilt tropisk frukt. Denna krydda är vanligtvis...
Grön chili salt från Tay Ninh är en krydda som kombinerar sälta med hetta och en frisk smak av gröna chilifrukter från Tay Ninh-regionen i Vietnam. Denna krydda är idealisk...
Chili salt från Tay Ninh är en krydda som ger en härlig kombination av sälta och hetta till maträtter. Den tillverkas genom att blanda finmalet salt med torkad chili från...
Räk salt, även känt som Tay Ninh, är en krydda som är populär i det vietnamesiska köket. Denna krydda tillverkas genom att fermentera räkor tillsammans med salt och sedan mala...
Panch phoron är en indisk femkrydda gjord på kumminfrön, bockhornsklöver, senapsfrön, fänkålsfrön och kalonjifrön (svartkummin). Kryddmixen används mycket i mat från östra Indien samt Bangladesh. För att få fram dess...
Allergeninformation Kan innehålla spannmål som innehåller gluten (VETE), skaldjur, ägg, fisk, sojabönor, selleri, senap förvaringsinstruktioner förvara svalt och torrt Lös upp 5 g fondpulver i 250 ml kokande vatten...